ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

 

 

 τεχνολογια

               
               
             

 

Η Οθφαλμιατρική επιστήμη χρησιμοποιεί συστηματικά την υποστήριξη τεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς πολλές από τις εξετάσεις, τις θεραπείες και τις επεμβάσεις γίνονται με τη βοήθεια μηχανημάτων. Το Οθφαλμιατρικό Κέντρο Hypervision, επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής και διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για όλη την γκάμα των θεραπειών και επεμβάσεων, είναι σε θέση να προσφέρει τις αρτιότερες υπηρεσίες. Παράλληλα, το ιατρικό προσωπικό του Οφθαλμιατρικού Κέντρου, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Ρουσσόπουλου, ενημερώνεται και καταρτίζεται διαρκώς για όλες τις νέες εξελίξεις στον οφθαλμιατρικό κλάδο, ώστε το Κέντρο να βρίσκεται στην πρωτοπορία, προσφέροντας στους πελάτες του κάθε νέα, καινοτόμο και αποτελεσματική θεραπεία.

 

Το κέντρο είναι εξοπλισμένο με δύο υπερσύγχρονες διαγνωστικές μονάδες όπου πραγματοποιείται πλήρης έλεγχος οράσεως με αυτόματα διαθλασιμετρα και φακομετρα τελευταίας γενιάς (Nikon), οπτικός έλεγχος με φοροπτερα (Leica), μελέτη αντίληψης χρωμάτων, καθώς και στραβισμικος έλεγχος. Ο έλεγχος πιέσεων γίνεται με τονομετρα επιπεδωσης Goldmann, ενώ η βυθοσκόπηση -μελέτη βυθού με τρικατοπτρική ύαλο του Goldmann και ασφαιρικούς φακούς 78, 90 και 120 D. Το βιομικροσκόπιο CSO SL-zoom με μεγέθυνση έως και 33 φορές καθώς και το RODENSTOCK τύπου Zeiss εξοπλισμένα με φίλτρα ανέρυθρου φωτός και απεικονιστικα συστήματα Panasonic αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε παθολογία του οφθαλμού.

Δύο τομογράφοι, προσθίου και οπισθιου ημιμοριου, OCT OPTOVUE πραγματοποιούν ανάλυση κερατοειδούς, ωχρας κηλίδας, οπτικού νεύρου και αγγειακου δικτύου που βοηθούν στην έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία παθήσεων οπως γλαύκωμα, ηλικιακή εκφύλιση ωχρας κηλίδας, επιπλοκών διαβήτη, κερατοκωνου, δυστροφιων κερατοειδή.

Με το υπερσύγχρονο PENTACAM HR πραγματοποιείται συνολική ανάλυση των διαθλαστικών μέσων του οφθαλμού για ακριβή σχεδιασμό και ασφαλή εκτέλεση διαθλαστικών επεμβάσεων.

 

               
                               
                               

 

 

 

 

 χειρουργικη διαθλαστικη                              διαθλαστικη χειρουργικη

 

 

 


 

 header  header  header
3