Τεχνολογικός εξοπλισμός στο Hypervision

Δείτε πληροφορίες για τον τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς του οφθαλμολογικού κέντρου Hypervision στο Νέο Ψυχικό.

οφθαλμιατρείο

Ρουσσόπουλος

Νέο

Ψυχικό

 

 

  τεχνολογια ρουσσοπουλος ψυχικο πληροφοριες

               
               
             

 

Η Οφθαλμιατρική επιστήμη χρησιμοποιεί συστηματικά την υποστήριξη τεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς πολλές από τις εξετάσεις, τις θεραπείες και τις επεμβάσεις γίνονται με τη βοήθεια μηχανημάτων. Το Οφθαλμιατρικό Κέντρο Hypervision, επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής και διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας γενιάς για όλη την γκάμα των θεραπειών, είναι σε θέση να προσφέρει τις αρτιότερες υπηρεσίες. Παράλληλα, το ιατρικό προσωπικό του Οφθαλμιατρικού Κέντρου, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Ρουσσόπουλου, ενημερώνεται και καταρτίζεται διαρκώς για όλες τις νέες εξελίξεις στον οφθαλμιατρικό κλάδο, ώστε το Κέντρο να βρίσκεται στην πρωτοπορία, προσφέροντας στους πελάτες του κάθε νέα, καινοτόμο και αποτελεσματική θεραπεία.

 

Το κέντρο είναι εξοπλισμένο με δύο υπερσύγχρονες διαγνωστικές μονάδες όπου πραγματοποιείται πλήρης έλεγχος οράσεως με αυτόματα διαθλασίμετρα και φακόμετρα τελευταίας γενιάς (Nikon), οπτικός έλεγχος με φορόπτερα (Leica), μελέτη αντίληψης χρωμάτων, καθώς και στραβισμικός έλεγχος. Ο έλεγχος πιέσεων γίνεται με τονόμετρα επιπέδωσης Goldmann, ενώ η βυθοσκόπηση - μελέτη βυθού με τρικατοπτρική ύαλο του Goldmann και ασφαιρικούς φακούς 78, 90 και 120 D. Το βιομικροσκόπιο CSO SL-zoom με μεγέθυνση έως και 33 φορές καθώς και το RODENSTOCK τύπου Zeiss εξοπλισμένα με φίλτρα ανέρυθρου φωτός και απεικονιστικά συστήματα Panasonic αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε παθολογία του οφθαλμού.

Δύο τομογράφοι, προσθίου και οπισθίου ημιμορίου, OCT OPTOVUE πραγματοποιούν ανάλυση κερατοειδούς, ωχράς κηλίδας, οπτικού νεύρου και αγγειακού δικτύου που βοηθούν στην έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία παθήσεων όπως γλαύκωμα, ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας, κερατόκωνος, δυστροφίες κερατοειδή, επιπλοκές διαβήτη.

Με το υπερσύγχρονο PENTACAM HR πραγματοποιείται συνολική ανάλυση των διαθλαστικών μέσων του οφθαλμού για ακριβή σχεδιασμό και ασφαλή εκτέλεση διαθλαστικών επεμβάσεων.

 

               
                               
                               

 

 

 

 

 

  δειτε εξοπλισμος οφθαλμιατρειο τελευταιας           πληροφοριες τεχνολογια hypervision γενιας

 

 


 

 header  header  header
3