Το οφθαλμιατρείο Ρουσσόπουλος

Βρείτε πληροφορίες για το οφθαλμιατρείο Ρουσσόπουλος στο Νέο Ψυχικό με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

οφθαλμολογικό

κέντρο

Ρουσσόπουλος

 

 

 

  μηχανηματα βρειτε διαγνωστικα τεχνολογιας

                               
             

 

Το κέντρο στεγάζεται σε ένα βιοκλιματικό υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας κτίριο με όλες τις προδιαγραφές για άτομα με ειδικές ανάγκες και ειδικά χαμηλή όραση. Παρέχει πλήρη πρόσβαση και κινητικότητα σε ΑΜΕΑ καθώς και πλήρη υποδομή πυρασφάλειας. Είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα, τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα που βοηθούν στη διάγνωση και τεκμηρίωση των οφθαμικών παθήσεων ελέγχοντας τον οφθαλμό σε μικροσκοπικό επίπεδο.

 

 

Υπό την επιστημονική διεύθυνση του Γιώργου Ρουσσόπουλου, με τους συνεργάτες ιατρούς και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του και διαθέτοντας τεχνολογικό εξοπλισμός αιχμής, το Οφθαλμιατρικό Κέντρο Hypervision είναι σε θέση να παρέχει άριστες υπηρεσίες, καλύπτοντας όλη την γκάμα, από έναν απλό οφθαλμολογικό έλεγχο ως και τις πιο εξειδικευμένες εξετάσεις και θεραπείες. Το Κέντρο εξυπηρετεί ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ενώ μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας τηλεφωνικώς ή και online, μέσω της ιστοσελίδας μας. 

 

               
                               
                               

 

 

 

 

 

  ρουσσοπουλος ιατρειο οφθαλμολογικο διαγνωστικα

                               
             

 

To Οφθαλμιατρικό Κέντρο Hypervision βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό, Λεωφ. Κηφισίας 342 & Εθνικής Αντιστάσεως. Το κέντρο είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο από όλες τις περιοχές της Αττικής με πολλές συγκοινωνίες. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε κατόπιν ραντεβού, το οποίο μπορείτε να κλείσετε τηλεφωνικά η και online μέσα από την ιστοσελίδα μας. Ακολούθως μπορείτε να δείτε τον χάρτη με τη θέση του Κέντρου Hypervision, αλλά και λεπτομερείς πληροφορίες για τις συγκοινωνίες.   

 

               
                               
                               

 

 

  τεχνολογιας κεντρο προσωπικο πληροφοριες

 

 

 

  ιατρειο αρτια τεχνολογιας ρουσσοπουλος           διαγνωστικα βρειτε τεχνολογιας τελευταιας

 

 

 

 


 

 header  header  header
3